Pàgines

Total de visualitzacions de pàgina:

dijous, 26 de gener del 2012

El govern reduirà un 15% la jornada laboral als seus 7.100 interins

Ortega remarca que es tracta d'una mesura de caràcter “temporal” que CiU inclourà com a esmena a la llei d'acompanyament als pressupostos del 2012
Assegura que per mantenir “el màxim nombre de llocs de treball” en l'administració cal un cert “repartiment del treball”

26/01/12 13:46 - BARCELONA - EFE

La vicepresidenta del govern, Joana Ortega Foto: ACN.

La vicepresidenta del Govern, Joana Ortega, ha anunciat aquest dijous que reduirà un 15% la jornada laboral dels prop de 7.100 treballadors interins de la Generalitat, una mesura de caràcter “temporal” que CiU inclourà com a esmena a la llei d'acompanyament als pressupostos de 2012.
En la seva compareixença en comissió parlamentària per defensar la secció pressupostària del seu departament per a 2012, Ortega ha posat èmfasi en que l'objectiu prioritari del govern és mantenir “el màxim nombre de llocs de treball” en l'administració, fet que comporta un cert “repartiment del treball”.
Ortega, que aquest matí ha informat també als sindicats catalans d'aquesta mesura, ha destacat la necessitat de reduir l'horari laboral del personal interí de la Generalitat, que a 31 de desembre de 2011 sumava un total de 7.103 treballadors.
Tots ells veuran reduïda la seva jornada un 15%, prop d'una hora al dia, amb la corresponent reducció de la retribució salarial.
Només quedaran exempts d'aquesta mesura -que començarà a aplicar-se quan entri en vigor la llei d'acompanyament, possiblement en el mes de febrer- els bombers, agents rurals, veterinaris d'escorxadors i agents penitenciaris.
Darrera actualització ( Dijous, 26 de gener del 2012 13:46 )

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada