Pàgines

Total de visualitzacions de pàgina:

dijous, 1 de desembre del 2011

Évole critica les retallades de Mas davant Duran

video
El periodista Jordi Évole, presentador del programa Salvados de La Sexta, ha criticat les retallades que està aplicant el Govern d'Artur Mas i ha sortit en defensa de la televisió després del tancament de L'Hospitalet TV i la retallada a TV3 durant la gala dels premis Ondas quan ha recollit l'estatueta com a millor presentador.

En el seu discurs, el periodista de La Sexta -ha pujat amb la seva sogra que duia un carmanyola amb croquetes- ha explicat que "jo li he dit: 'a veure Aurora hi haurà càtering després' i m'ha dit: 'deixi, que ara amb les retallades…'.

En aquest sentit, ha afegit que "no cal tenir por perquè avui no ha vingut Artur Mas ... ah! Però està Duran i Lleida. M'acabo de tancar les portes de TV3, però tal i com la deixaran...". "No crec que la deixin pitjor que la de l'Hospitalet, també us ho dic", ha afegit.

El periodista ha aprofitat la vinentesa per fer tres reivindicacions i ha matisat que "les llegiré com Rajoy, a ell li ha anat bé". "Reivindico la necessitat de fer periodisme a la televisió sense haver d'estar en una tricnhera, més que res perquè a les trinxeres cal ajupir-se i a mi no m'agrada".

També ha expressat que "els que fem tele som més que la dada d'audiència del dia següent. El numeret, aquest numeret que condiciona el nostre futur i, el que és pitjor, condiciona el nostre estat d'ànim".

Per últim, Évole ha posat de manifest que "la tele està molt millor del que pensem i només si nosaltres la defensem aconseguirem que sigui un mitjà tan o més vàlid que qualsevol altre per fer el que més ens agrada: comunicar".