Pàgines

Total de visualitzacions de pàgina:

dimarts, 13 de desembre del 2011

on retallar?


Homs preveu retards en els pagaments a proveïdors i funcionaris

El portaveu del govern demana “comprensió i confiança” als treballadors

El consell executiu estudia aquest dimarts si emprèn accions legals contra el govern espanyol per l'impagament dels 759 milions de l'addicional tercera

El portaveu del govern, Francesc Homs Foto: ACN.
El portaveu del govern, Francesc Homs, ha assegurat que la negativa del l'executiu espanyol a pagar els 759 milions d'euros de la disposició addicional tercera de l'Estatut afecta la tresoreria, i ha demanat “comprensió i confiança” als proveïdors i treballadors de l'administració pública davant un eventual retard en l'abonament de factures i pagues.
En declaracions a Catalunya Ràdio, ha admès que no disposar d'aquesta quantitat “causarà problemes” a la tresoreria del govern aquest mes de desembre, però que els pròxims dies buscaran solucions.
Ha confiat que s'arribarà a alguna solució, però ha advertit que no tot serà “mimètic i quadrat el dia” com en anys anteriors, pel que ha demanat comprensió a proveïdors i treballadors.
Homs ha afirmat que la negativa del govern espanyol a pagar crea desconcert, tot i que ha assegurat que és un “comiat bastant a l'altura del que ha estat aquest temps” amb el PSOE a l'executiu.
El portaveu del govern ha assegurat que una llei de pressupostos està “per ser complerta”, i ha admès que no ajuda la situació actual que un partit estigui sortint de l'executiu i un altre no hagi entrat encara.
El consell executiu estudiarà aquest dimarts les possibles accions del govern davant aquesta negativa de pagament de l'executiu espanyol.
Darrera actualització ( Dimarts, 13 de desembre del 2011 10:23 )