Pàgines

Total de visualitzacions de pàgina:

dijous, 24 de novembre del 2011

Artur Mas cobra el doble que la resta de presidents autonòmics

Mentre Artur Mas i el seu Govern ens donen lliçons d’austeritat  i ens insisteixen que la nostra sanitat no és econòmicament sostenible, ni tampoc ho és la nostra educació, ni els nostres serveis socials, ni els nostres salaris, mentre ens volen fer creure que aquesta demolició programada de l’estat del benestar és un sacrifici que hem de fer tots plegats pel futur del nostre país, ell, el Molt Honorable Artur Mas, s’enduu cada any a la butxaca un sou que pràcticament dobla el de la mitjana de la resta de presidents de les comunitats autònomes.

El despropòsit arriba fins al punt que Artur Mas cobra 65.000€ més a l’any que el president del govern espanyol.
De manera que quan el Molt Honorable o algú del seu Govern torni a aparèixer demanant-vos més sacrificis, demanant-vos comprensió si un dels vostres familiars no té quiròfan on operar-se fins d’aquí un any, recordeu-li els 144.000 euros que cobra, i recordeu-li que un sou que dobla el de la mitjana de presidents (73.929€) no tan sols no és sostenbile per a l’economia del nostre país sinó que és una vergonya que només algú molt desvergonyit pot seguir justificant.
http://nestemtips.files.wordpress.com/2011/10/sou_arturmas.png
ENLLAÇ A: Us vigilem!

N'estim tips. N'estem farts que polítics i banquers se'ns pixin a la boca mentre ens diuen que plou. S'ha acabat, i som aquí per a demostrar-ho.

1 comentari:

  1. Anònim11/24/2011

    Una llei per regular el salari dels caps de govern y d'autonomies JA!!!!

    ResponElimina